Om Helbæk Optik

Om Helbæk Optik

 

Har Du lyst til synsprøve ved din hoveddør, ingen faste åbningstider og højt serviceniveau så se her.

 

Jeg kommer ud med bilen indrettet med fuldt synsprøverum og brillestelsudvalg. Er Du gangbesværet eller kørestolsbruger tages synsprøveudstyr med ind i hjemmet.

 

Hele tanken bag mit firma er at være fleksibel og have åbent, når det passer ind hos.

 

• Familier med børn

 

• Plejehjemsbeboer

 

• Folk der ønsker at blive hjemme i fred og ro

 

• Firmaer med behov for skærmbriller eller firmaaftaler, hvilket giver arbejdsgiver og ansatte mere tid, når jeg kommer til dem.

 Samtidig ser jeg om kontormiljøet er indrettet hensigtsmæssigt mht. skærmarbejde/skærmbriller.

 

 

 

Historien bag Helbæk Optik

 

Efter flere år som butiksansat synes jeg ikke hverdagen med familie og sene åbningstider kunne hænge sammen og valgte at opsige min stilling i okt. 2012.

 

Jeg har altid gerne ville have mit eget firma, men vidste godt, at det ikke skulle være en almindelig butik med faste åbningstider, men derimod en butik med meget fleksibilitet.

 

Jeg ser mange muligheder i Helbæk Optik.

 

•Jeg kommer gerne på aftenbesøg hos travle familier, som ikke kan nå ind i en almindelig butik indenfor åbningstid eller der ihvertfald prioriterer deres tid hjemme højt.

 

•Jeg vil også hjælpe de ældre som ikke er så mobil og dermed har svært ved at komme ind i en butik og ikke synes at deres pårørende skal belejliges med at køre dem.

 

Er man kørestolsbruger tager jeg udstyret med ind i hjemmet.

 

•En anden mulighed kan være at man samler en gruppe venner/ familie til en hyggeaften, hvor jeg kan komme med det nyeste indenfor brillemode og snakke glasløsninger.

 

•Min bil er et fuldt udstyret synsprøverum med det nyeste udstyr og jeg har ca. 150 brillestel med. Jeg forhandler alle glastyper fra glasleverandøren Rodenstock.

 

 

Kirsten Helbæk

 

Jeg er bosat i Thise i Salling, sammen med min mand og vores to piger på 4-6 år.

 

Jeg er udlært i 2002 fra Brande Brillecenter og arbejdede derefter som optiker ca. et halvt år i Julianehåb på Grønland.

 

Jeg kom derefter til Profil Optik Ulsted i Holstebro, hvor jeg var i ca. 5 år. Herefter kom jeg til Louis Nielsen Skive i endnu ca. 5 år, hvorefter jeg opsagde min stilling i okt. 2012.

 

I september 2013 startede jeg Helbæk Optik.

SYNSPRØVE

ved din dør